DK Winter School – Programme

	Mon, 8 Feb	Tue, 9 Feb	Wed, 10 Feb	Thur, 11 Feb	Fri, 12 Feb	2 and 9 Mar 2021
09:00		09:15 Morning kick-off (15min)	09:15 Getting ready for today (your routine, no meeting!)	09:15 Morning kick-off (15min)	09:15 Getting ready for today (your routine, no meeting!)	
09:30		KEYNOTE Reinhard Mechler plus contributions by students working on topic (2,5h)	BREAK-OUT GROUPS / interdisciplinary project work* (2,5h)	KEYNOTE Michaela Krömer plus contributions by students working on topic (2,5h)	Poster and Elevator Pitch Session* (2,5h)	
10:00	10:15 Welcome by organizers (15min)	` .				
10:30	Introductory Talks by DK Faculty (1,5h)	10:45 coffee break (15min)		10:45 coffee break (15min)	5 slots à 20min with breaks in between (10-15min)	
11:00			coffee break (30min) #hereabout			
11:30	11:30 coffee break (10min)					
12:00		12:00 Quick info (organizers)	12:00 Lunch break	12:00 Quick info (organizers)	final statements &	
	12:10 Lunch break	12.10 Lunch break	Lunch break	12.10 Lunch break	closing round (30min)	
12:30	Lunch break	Lunch break	Lunch break	Lunch break	end: approx. 12:30	
13:00	Lunch break	Lunch break	Lunch break	Lunch break		
13:30	Lunch break	Lunch break	Lunch break	Lunch break		
	KEYNOTE John Broome	BREAK-OUT GROUPS /	KEYNOTE Ben Santer	BREAK-OUT GROUPS /		
	plus contributions by students working on topic (2,5h)	interdisciplinary project work* (2,5h)	plus contributions by students working on topic (2,5h)	interdisciplinary project work* (2,5h)		
14:30						Final group prese WINTER SCHOO RESULTS* (2,5h) feedback from SA
15:00	15:15 coffee break (15min)		15:15 coffee break (15min)			
15:30		coffee break (30min)		coffee break (30min)		coffee break (20)
		#hereabout		#hereabout		#hereabout
16:00				·		
16:30						
17:00						
17:30 18:00			Virtual evening get-together (1,5h)			
18:30						

WII	al group pre NTER SCHO	OL PR	OJEC.
	SULTS* (2,5 dback from		luding
204	fee break (2	Omin	
	ereabout	2011111)	